Katja Budde

Wat ik doe

Sinds 1993 ben ik coach in Utrecht en help mensen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik begeleid en train individuenteams en professionals in communicatievaardigheden en gesprekstechnieken. Loopbaancliënten help ik bij het vinden van richting en effectief te netwerken. Jongeren leren om zelf meer sturing te pakken. Teams die met elkaar overhoop liggen help ik samen uit de knoop te komen of sterker te worden in samenwerken.

Ik werk met uiteenlopende opdrachtgevers en cliënten, van hand- tot hoofdmensen. Het meeste plezier aan mijn werk beleef ik bij social profit organisaties, waar medewerkers écht het menselijk kapitaal vormen.

Senior coach

Sinds 2007 ben ik geregistreerd als Senior Practitioner Coach® bij de NOBCO, beroepsvereniging voor coaches.
Ik onderschrijf de Internationale Ethische Code en het Klachtenreglement van de NOBCO | EMCC.
Lees hier wat anderen over mij zeggen.

Mijn kracht

 • scherpe waarneming en analyse
 • integer en confronterend de vinger op de zere plek
 • humorvol, oordeelvrij en licht
 • duidelijk, concreet en praktisch: hoe werkt het en hoe doe je het
 • een open en veilig leerklimaat vanuit betrokkenheid
 • resultaatgericht en op maat
 • ingewikkelde dingen worden eenvoudig

Mijn scholing  o.a.

 • deep democracy
 • teamcoaching
 • oplossingsgericht coachen
 • brainspotting phase 1, 2 en 3
 • contextuele benadering
 • organisatieopstellingen
 • familieopstellingen
 • ITIP
 • train de trainer Kernkonsult
 • dramatherapeut
 • dramadocent

Lopende zaken o.a.

In de maak: een traject om je als team te ontwikkelen als  Professionele Leergemeenschap (PLG)

Deep Democracy in de klas
Een tool voor VO en MBO

Training
Bij de nieuw opgezette Vrijwilligers-academie in Utrecht ben ik verbonden als communicatietrainer. En onze wethouder vlogt erover!

Coaching
Individuele trajecten.
Bedrijfstrajecten voor onder andere een Brandweer, een woningbouw coöperatie en een VO-school.

Acteren
* Educatieve voorstellingen voor en met Theater aan de lijn. Pas weer een prachtige voorstelling gespeeld over Palliatieve zorg.
* Trainingsacteur voor o.a. Twynstra & Gudde en Klaver Coaching en Training.

Sociaal ondernemerschap

Ik draag graag bij aan de maatschappij. Daarom hanteer ik verschillende tarieven voor particulieren; het Robin Hood-principe noem ik dat. Hoe kleiner je portemonnee hoe minder je betaalt en andersom. Zo kunnen alle mensen toegang krijgen tot coaching bij mij.

Daarnaast begeleid ik mensen die het écht niet kunnen betalen voor een prikkie (neem contact met me op als je ervoor in aanmerking wilt komen).

       

Coach in Utrecht

Katja Budde ~ geregistreerd senior coach Nobco
 

De beste beweging is de volgende