Katja Budde

Wat ik doe

Sinds 1996 ben ik coach in Utrecht en help mensen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik begeleid en train individuenteams en professionals in communicatievaardigheden en gesprekstechnieken. Loopbaancliënten help ik bij het vinden van richting en effectief te netwerken. Teams die met elkaar overhoop liggen help ik samen uit de knoop te komen of sterker te worden in samenwerken.

Ik werk met uiteenlopende opdrachtgevers en cliënten, van hand- tot hoofdmensen. Het meeste plezier aan mijn werk beleef ik bij social profit organisaties, waar medewerkers écht het menselijk kapitaal vormen.

Voor Taal doet Meer ben ik ambassadeur en als vrijwilliger voor hen begeleid ik een Marokkaans-Nederlandse kanjer van 9.

Senior coach

Sinds 2007 ben ik geregistreerd als Senior Practitioner Coach® bij de NOBCO, beroepsvereniging voor coaches.
Ik onderschrijf de Internationale Ethische Code en het Klachtenreglement van de NOBCO | EMCC.
Lees hier wat anderen over mij zeggen.

Mijn kracht

 • scherpe waarneming en analyse
 • integer en confronterend de vinger op de zere plek
 • humorvol, oordeelvrij en licht
 • duidelijk, concreet en praktisch: hoe werkt het en hoe doe je het
 • een open en veilig leerklimaat vanuit betrokkenheid
 • resultaatgericht en op maat
 • ingewikkelde dingen worden eenvoudig

Mijn scholing  o.a.

 • deep democracy
 • teamcoaching
 • oplossingsgericht coachen
 • brainspotting phase 1, 2 en 3
 • contextuele benadering
 • organisatieopstellingen
 • familieopstellingen
 • ITIP
 • train de trainer Kernkwaliteiten
 • dramatherapeut
 • dramadocent

Lopende zaken o.a.

Trainingen 
Mijn nieuwe trainingsaanbod voor vrijwilligers is klaar!
Wil je de flyer ontvangen? Mail me dan.

Coaching
Individuele trajecten.
Bedrijfstrajecten voor onder andere een gemeente, een
woningbouw coöperatie en een VO-school.

Acteren
* Educatieve voorstellingen voor en met Theater aan de lijn.
Pas weer een prachtige voorstelling gespeeld over Palliatieve
zorg en dementie. In het najaar staan er weer een flink aantal voorstellingen gepland!
* Trainingsacteur voor o.a. Twynstra & Gudde en
Klaver Coaching en Training.

Sociaal ondernemerschap

Ik draag graag bij aan de maatschappij. Daarom hanteer ik verschillende tarieven voor particulieren; het Robin Hood-principe noem ik dat. Hoe kleiner je portemonnee hoe minder je betaalt en andersom. Zo kunnen alle mensen toegang krijgen tot coaching bij mij.

Daarnaast begeleid ik mensen die het écht niet kunnen betalen voor een prikkie (neem contact met me op als je ervoor in aanmerking wilt komen).

Keurmerk Nobco       senior practitionar EIA       Keurmerk Coachfinder

Coach in Utrecht

Katja Budde ~ geregistreerd senior coach Nobco
 

De beste beweging is de volgende