Jongeren coaching

Wat wil ik nou?

School interesseert me niet, ik hang de hele dag op de bank.
Zelfvertrouwen? Wat is dat?
Mijn ouders? Pffff… Laat maar…
Studeren, ik zou niet weten wat. Of waarom.
Iedereen zeurt aan mijn kop!

Kortom: je zit in zo’n periode waarin je de draad even kwijt bent. Soms helpt het om een tijdje zelf uit te zoeken wat er aan de hand is. En soms helpt het als je met iemand samen kan onderzoeken wat er aan de hand is. En vooral: hoe je weer verder kunt!
Daar kan ik je bij helpen.

Herken jij jezelf hierin?

Iedereen heeft wel een mening over jou. Over wat je zou moeten doen. Of juist niet. Zelf weet je het helemaal niet meer.

Bij mij leer je om op een andere manier naar jezelf te kijken. Naar wat JIJ wilt. En je leert jezelf nieuwe vragen te stellen. Niet de vragen van je ouders, vrienden of leraren. Nee, jouw eigen vragen. En dan vind je ook nieuwe antwoorden, waardoor je vanzelf van die bank af komt. Je gaat het anders doen! Op jouw manier!

Hoe werkt dat dan, zo’n coach?

Bij onze eerste afspraak vertel je waar jij tegen aan loopt. Ik help je om anders naar jezelf en je situatie te kijken. Bijvoorbeeld om een probleem te leren zien als een kans voor iets nieuws, een uitweg. Als je die eenmaal ziet, dan is de drempel om er iets aan te doen al bijna weg.

We bekijken steeds opnieuw naar wat er goed gaat en wat nog beter kan. We kijken ook naar wat het voor jou en voor je omgeving betekent. Net zo lang tot je het weer zelf wilt en kunt.

Wat kun je eraan hebben?

  • je durft voor jezelf op te komen
  • je kan je mening geven en naar de mening van anderen luisteren
  • je hebt meer energie
  • je kan omgaan met kritiek
  • je zit weer lekker in je vel
  • je hebt minder vaak ruzie met je ouders

Tarieven vind je hier.

Gratis telefonisch spreekuur!

Coach in Utrecht