Testimonials

Hieronder vind je een aantal testimonials van cliënten en opdrachtgevers. Meer reviews vind je hier.

Marloes:
“Je brengt beweging waar het vastzit, licht waar het donker is zonder te bagatelliseren of in ‘methodieken’ te vervallen.”

Els:
“Combinatie theorie/praktijk/ reflectie was effectief! Eigenlijk steeds een ‘Droste’ effect, een verrassende gelaagdheid, leerzame doordenkertjes, goede timing in afwisseling frontaal teaching en afwisselende minigroepjes.”

Ellen:  “Ik vind jou erg professioneel, én persoonlijk. Daarnaast ben jij erg duidelijk en maak je dingen concreet. Ik ben heel blij dat jij  degene bent die mij heeft geholpen.”

Koen:  “Jouw lach samen met de nuchterheid heeft mij enorm geholpen. Soms zat ik zo vast in mijn eigen dramatische gedachtecirkel, dat het heel fijn was als jij met een frisse en vrolijke invalshoek die cirkel kon doorbreken.”

Marion: “Deelnemers hebben veel geleerd in de training ‘communicatie en grenzen’, en flink geoefend met onder meer luisteren-samenvatten-doorvragen, papegaaien, op je antenne letten, en grenzen stellen met behulp van de ‘ja-nee-ja’ methode. Het lijkt zo simpel, maar in de praktijk valt het nog helemaal niet mee om, met oog voor de relatie met de hulpvrager, ‘nee’ te zeggen zonder je te verontschuldigen of de ander te willen redden.”

Femke:  “Ik vind je warm, open, betrokken en eerlijk. Je kan goed luisteren, stelt scherpe vragen en doet rake observaties. De handvatten en praktische tips die je me meegaf, hebben mij in mijn werk erg geholpen. Bedankt daarvoor!”

Jochem:  “Dank voor je deskundigheid. Ik heb ervaren hoe waardevol jij bent voor een team dat een training/coachingstraject volgt.”

Roy:  “De afspraken bij jou voelden op een of andere manier altijd persoonlijk en luchtig en tegelijkertijd was het hard werken en die combi voelde goed.”

Aisha: “Ik voelde me thuis in de setting door de prettige ruimte en de sfeervolle inrichting. Het kwam op mij over alsof ik in een woonkamer zat en met iemand zat te praten die naast me stond in plaats van top-down.”

Terence:  “Je liet het verloop van de coaching (maken van nieuwe afspraken, onderwerpen die aan bod kwamen) vooral bij mij –daardoor was ik zelf verantwoordelijk voor het verloop en het tempo en was het aan mij om jouw advies en meekijken naar de situatie daarbij te vragen.”

Peter:  “Je merkte aan heel kleine dingen als er werkelijk iets bij me gebeurde en kon dat direct benoemen (bijvoorbeeld de ‘luk’-angst en het niet op mijn eigen maat functioneren/niet duidelijk kiezen). Juist die momenten hebben me veel over mezelf duidelijk gemaakt, zeker tegen het einde van het traject. Ik ben me daar nu veel meer bewust van en kan er daardoor goed mee vooruit.”

Simone:  “Jij doet altijd zo: eerlijk, gericht op de werkelijke behoefte van het team, authentiek, zal nooit iets tot je commerciële belang maken en dat boven de vraag van de opdrachtgever stellen.”

Yasmina:  “Ik was in het begin nog wat sceptisch (had al zoveel therapieën e.d. gedaan) maar gaandeweg merkte ik dat ik er echt wat aan had en dat ik mij beter ging voelen”

Martin:  “Ik voel me echt gehoord en geholpen. Knap hoe je belangrijke zaken onthoudt, verbindt en inspeelt op ontwikkelingen. Ik had echt het gevoel dat je er voor mij was.”

Asma:  “Ik heb een periode doorgemaakt die moeilijk was en die heb ik kunnen afsluiten. En nu is er een nieuwe tijd aangebroken. Ik voel me een ander mens, ben uit het ‘dal’ en heb de baan die ik erg graag wilde. Dus ik kan zeggen dat het resultaat fantastisch is.”

Coach in Utrecht

Katja Budde ~ geregistreerd senior coach Nobco
 

De beste beweging is de volgende