Testimonials

Jochem: “Dank voor je deskundigheid. Ik heb ervaren hoe waardevol jij bent voor een team dat een training/coachingstraject volgt.”

Ellen:  “Ik vind jou erg professioneel, én persoonlijk. Daarnaast ben jij erg duidelijk en maak je dingen concreet. Ik ben heel blij dat jij  degene bent die mij heeft geholpen.”

Roy:De afspraken bij jou voelden op een of andere manier altijd persoonlijk en luchtig en tegelijkertijd was het hard werken en die combi voelde goed.”

Aisha“Ik voelde me thuis in de setting door de prettige ruimte en de sfeervolle inrichting. Het kwam op mij over alsof ik in een woonkamer zat en met iemand zat te praten die naast me stond in plaats van top-down.”

Terence: “Je liet het verloop van de coaching (maken van nieuwe afspraken, onderwerpen die aan bod kwamen) vooral bij mij –daardoor was ik zelf verantwoordelijk voor het verloop en het tempo en was het aan mij om jouw advies en meekijken naar de situatie daarbij te vragen.”

Peter: “Je merkte aan heel kleine dingen als er werkelijk iets bij me gebeurde en kon dat direct benoemen (bijvoorbeeld de ‘luk’-angst en het niet op mijn eigen maat functioneren/niet duidelijk kiezen). Juist die momenten hebben me veel over mezelf duidelijk gemaakt, zeker tegen het einde van het traject. Ik ben me daar nu veel meer bewust van en kan er daardoor goed mee vooruit.”

Simone: “Jij doet altijd zo: eerlijk, gericht op de werkelijke behoefte van het team, authentiek, zal nooit iets tot je commerciële belang maken en dat boven de vraag van de opdrachtgever stellen.”

Martin: “Ik voel me echt gehoord en geholpen. Knap hoe je belangrijke zaken onthoudt, verbindt en inspeelt op ontwikkelingen. Ik had echt het gevoel dat je er voor mij was.”

Asma: “Ik heb een periode doorgemaakt die moeilijk was en die heb ik kunnen afsluiten. En nu is er een nieuwe tijd aangebroken. Ik voel me een ander mens, ben uit het ‘dal’ en heb de baan die ik erg graag wilde. Dus ik kan zeggen dat het resultaat fantastisch is.”

Coach in Utrecht